HollandinthePicture.nl       Deventer info@hollandposters.nl

symbol HP

hitp banner defh

  Wilp

Welkom op het Nederlandse deel van de site. Naast vele foto’s (deze staan vooral onder landscape galary) en posters bieden wij allerlei zaken die voor u interessant kunnen zijn. Zoals reportages over allerlei persoonlijke zaken. Ook het vastleggen met behulp van digitale film is mogelijk. Voor fotoprijzen klik op prijzen. Overzicht op de index pagina.

Verder hebben we nog drie andere site’s, nl. Holland posters voor al onze (bewerkte) posters, een site met oud Nederlandse posters en een site voor graffotografie met veel foto’s van oude Nederlandse begraafplaatsen en informatie  over nieuwe grafmonumenten, grafurnen en onderhoud van graven. Tot slot verzorgen we de fotografie van de reissite FeelHolland. Deze reisagent verzorgt wandel en fietsvakanties in het noord, oost, en-midden Nederland.                                                  

Geef een heel persoonlijk cadeau !

Naast heel veel foto’s hebben we ook vele posters in ons assortiment. Hiernaast poster “De boom”. Mijn eerste creatie met een gedicht.

Al onze posters zijn van hoge kwaliteit en kunnen vanaf 30 x 45 cm formaat geleverd worden. De levertijd is ongeveer 1 - 2 weken. Bij sommige posters zoals “Boerderijen” is het mogelijk om een andere boerderij op te nemen in de poster. Natuurlijk kunnen alle posters van een Nederlandse tekst worden voorzien en dus ook een persoonlijke tekst. Alle posters zijn gesigneerd en genummerd.

Verder kun je van veel steden, dorpen of landschappen een poster op maat laten maken. Vraag vrijblijvend naar de kosten of kijk op de pagina met de Twello posters als voorbeeld.De pagina “Posters index” geeft een overzicht van de meeste posters.

Voor meer informatie ga naar prijzen of mail me! Vragen staat vrij.

Associated websites are Posters of Holland, Old Holland Posters, Cemetery photos, special for Expats and Emigrants in Holland and Posters of all Continents. We love Holland on Feel Holland!

[Holland in the Picture] [Index] [Nederlands] [Flora] [Recent] [Herfst kleuren] [Ik hou van Holland  1] [English] [Koeien/Boerderij] [Koeien (sp art)] [Boerderij dieren] [Landscape Gallery] [Panorama] [Deventer] [Prijzen/Prices] [About me]

© 2003-2019 Johan Denekamp;alle rechten voorbehouden (all rights reserved)